Om oss

Vår ambition är att det ska vara allra enklast att vara kund hos oss. Enklast att välja rätt maskin till rätt pris, enklast att finansiera, enklast att använda, enklast att laga, enklast att få hjälp, enklast att sälja, enklast att köpa nytt.

Vår affärsidé är att erbjuda helhetslösningar för entreprenadmaskiner. Från val av maskin och finansiering till service och reservdelar. Vi har egna säljkontor och fullserviceanläggningar i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Oslo. Dessutom utvalda återförsäljare och serviceställen över hela landet. På så sätt vill vi vara den bästa partnern för entreprenörer och förare på alla platser där vi verkar.

Att vara störst är inte det viktigaste för oss

Våra medarbetare tillhör branschens mest erfarna och har den kunskap som krävs för att kunna ge dig rätt lösningar utifrån dina behov. Vi vill vara en kompetent och pålitlig partner under hela maskinens livslängd.

Våra varumärken och partners är valda med omsorg för att kunna ge hög och prisvärd kvalitet på både produkter och service. De är också valda utifrån vår strävan att göra så lite påverkan på miljön som möjligt.

Kort sagt: Att vara störst är inte det viktigaste för oss. Vi vill bli bäst på att ge dig som kund allt du behöver när du som entreprenör eller maskinförare bygger och utvecklar Sverige. Både för att det känns meningsfullt och vårt jobb blir roligare av att tänka så. Men framförallt för att vi vill bidra till att utveckla din verksamhet och affär. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Det är det som driver oss.

Vår Historia

Under 1980-talet lades grunden för vad som idag är EMS. Under företagets mer än 40 år i branschen har det som vi i dag kallar för ”kundenkelt” alltid varit en del av kulturen. Vårt arbetssätt har präglats av kundfokus och en nära relation mellan både medarbetare och kunder. Kombination av denna kultur, vår expertis och en ständig utveckling för att möta kundernas behov har gjort EMS marknadsledande på flera orter i Sverige.

Vi finns i Göteborg, Stockholm, Sundsvall och Oslo. 2018 blev vi stolta ägare till NTC som varit en av EMS återförsäljare sedan början av 2000-talet. Anläggningen i Oslo startades 2019. Genom åren har vi dessutom byggt upp ett partnernätverk över stora delar av landet med återförsäljare och serviceställen.

Precis som våra partners är de varumärken vi representerar valda med omsorg: Takeuchi, Hyundai och Daemo och genom NTC även Ljungby Maskin och Lundbergs Redskapsbärare.

Kontaktinformation till samtliga orter hittar du här.

Vill du ha nyheter från EMS?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev