Redskap och tillbehör

Med tillbehör och redskap som är anpassade till just din verksamhet kan du få en maskin med ett bredare användningsområde, högre effektivitet och säkerhet samt bättre ergonomi och komfort.

Vi har skopor, tiltrotatorer, demoleringsutrustning, hydraulhammare, kompakteringsutrustning och mycket annat från många välkända leverantörer, tex SMP, Rototilt, Engcon, Steelwrist, Bomag och Daemo.

Välkommen med din förfrågan till forsaljning@ems.se

En bra maskin är en god start

Tillbehör monteras av EMS inför leverans av nya maskiner, men kan också monteras i efterhand även om det ibland kräver vissa ingrepp. Det kan till exempel vara grävbroms som ger bättre ergonomi, centralsmörjning som underlättar och effektiviserar underhållet, lastdämpning och bomfjädring som ger bättre förarkomfort, dieselvärmare som gör att du kan sätta dig i en uppvärmd hytt på morgonen eller ljusramp med varningsljus och arbetsbelysning. Tiltrotator ser de flesta här i Sverige som ett självklart tillbehör, det är sällan en kund beställer en maskin utan det.

Redskapen skapar större flexibilitet och gör det möjligt att utföra fler slags jobb med samma maskin. Med exempelvis skopor, markvibrator och sopvals kan även det lilla företaget åta sig många olika typer av jobb.

EMS Skopor och redskap

Vi har ett stort utbud, och kan leta fram eller utveckla en lösning om du har önskemål vid sidan av vårt ordinarie sortiment. Nu kan du även beställa vår egen serie, EMS skopor och redskap.

Ibland förekommer önskemål om tillbehör eller redskap som inte finns tillgängligt för den specifika maskinen. Då kan vi på EMS hjälpa till att utveckla ett sådant – antingen i egen regi eller i samarbete med externa leverantörer.

I vår kundtidning Grävscoopet 1, 2021, är temat just tillbehör. Där berättar flera av våra kunder om de lösningar vi gjort för just dem.

Ladda ner

Vi erbjuder tillbehör från många olika leverantörer, bland annat demoleringsverktyg från Daemo som EMS är generalagent för i Sverige.

Nu kan vi också erbjuda lätt kompakteringsutrustning från BOMAG. Välkommen in till någon av våra anläggningar för att känna på dem!

Klicka nedan för att ladda ned produktkatalog för redskap.

BOMAG lätt kompakteringsutrustning

EMS Redskapsprogram
Daemo Alicon Hydraulhammare
Daemo Eureka Hydraulhammare
Daemo övrig demoleringsutrustning

Fråga oss om redskap och tillbehör