REDSKAP OCH TILLBEHÖR

En bra maskin är en god start

Med redskap och tillbehör som är anpassade till just din verksamhet kan du få en maskin med ett bredare användningsområde, högre effektivitet och säkerhet samt bättre ergonomi och komfort. 

Skopor, rototilt, demoleringsutrustning, hydraulhammare och mycket annat från många välkända leverantörer, tex SMP, Rototilt, Engcon, EMA och Daemo. 

Tillbehör monteras av EMS inför leverans av nya maskiner, men kan också monteras i efterhand även om det ibland kräver vissa ingrepp. Det kan till exempel vara grävbroms som ger bättre ergonomi, centralsmörjning som underlättar och effektiviserar underhållet, lastdämpning och bomfjädring som ger bättre förarkomfort, dieselvärmare som gör att du kan sätta dig i en uppvärmd hytt på morgonen eller ljusramp med varningsljus och arbetsbelysning. Tiltrotator ser de flesta här i Sverige som ett självklart tillbehör, det är sällan en kund beställer en maskin utan det.

Redskapen skapar större flexibilitet och gör det möjligt att utföra fler slags jobb med samma maskin. Med exempelvis skopor, markvibrator och sopvals kan även det lilla företaget åta sig många olika typer av jobb.

Vi har ett stort utbud, och kan leta fram eller utveckla en lösning om du har önskemål vid sidan av vårt ordinarie sortiment. Vi väljer leverantörer som erbjuder prisvärda produkter, hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Ibland förekommer önskemål om tillbehör eller redskap som inte finns tillgängligt för den specifika maskinen. Då kan vi på EMS hjälpa till att utveckla ett sådant – antingen i egen regi eller i samarbete med externa leverantörer. 

I vår kundtidning Grävscoopet nr 1, 2021, är temat just tillbehör. Där berättar flera av våra kunder om de lösningar vi gjort för just dem.

Daemo

Vi erbjuder tillbehör från många olika leverantörer, bland annat demoleringsverktyg från Daemo som EMS är generalagent för i Sverige.

Klicka nedan för att ladda ned produktkatalog för våra Daemo-produkter

Multiprocessor
Crusher
Saxar
Hydraulhammare
Eureka Breaker
Mini Demolition
Grab
Fråga oss om redskap och tillbehör

Beskriv det du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

Får inte vara längre än 50 tecken
Får inte vara längre än 50 tecken
Dela denna sida