RESERVDELAR
Reservdelar

Hos oss har du alltid nära till de reservdelar du behöver för din Takeuchi- och Hyundaimaskin. För att ge dig den bästa och snabbaste servicen lagerhåller vi de flesta reservdelarna till de maskiner som vi säljer. Vi är direktuppkopplade mot våra leverantörers centrallager för att snabbt kunna hämta hem det du behöver. 

Reservdelsgaranti

Takeuchi och Hyundai originaldelar har samma konstruktion som de delar som var monterade i din maskin när den lämnade fabriken. De genomgår rigorösa kvalitetskontroller och tester för att säkerställa att de uppfyller tillverkarens stränga kvar på kvalitet och hållbarhet. Med originaldelar både minimeras driftstoppen och säkerställs högsta prestanda. Garantiperioden är 1 år för både Hyundai och Takeuchi. EMS erbjuder även godkända alternativ till äldre modeller för att säkerställa driftsäkerhet och driftsekonomi.

Snabba leveranser

EMS kan erbjuda snabba leveranser tack vare ett optimerat reservdelslager. Våra leverantörers centrallager finns i Europa. Det gör att vi kan få hem de flesta reservdelar inom 24 timmar. Den korta leveranstiden minimerar ett driftstopp på din maskin. 

Reservdelspersonal

Vi som arbetar med reservdelar på EMS är erfarna och kan våra produkter. Du kan känna dig trygg i att du får den reservdel du behöver. Vi gör alltid allt vi kan för att hjälpa dig så fort det går.

Kontaktformulär

Beskriv det du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

Får inte vara längre än 50 tecken
Får inte vara längre än 50 tecken
Dela denna sida