Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Garanti

Alla maskiner köpta hos EMS har fabriksgaranti

När du köper din maskin från EMS ingår omfattande garantier för att du ska känna dig trygg med ditt maskinköp. Garantiprogrammet har utformats för att ge din maskin ett heltäckande skydd som förlänger driftstiden och ser till att din utrustning behåller prestandan och komforten den byggts för.

För att upprätthålla garantin är det viktigt att följa tillverkarens rekommendation gällande service, underhåll och egen tillsyn samt att använda originaldelar.

Tecknar du ett serviceavtal hos oss hjälper vi dig att hålla din maskin i toppskick genom regelbunden service och ett förebyggande underhåll. Detta ger din maskin ett heltäckande skydd som förlänger driftstiden och minska oförutsedda stopp, så klart till ett fördelaktigt pris.

Hyundais maskiner levereras med 2 års garanti eller 3.000 timmar (vilket som inträffar först). Tecknar du serviceavtal på din nya Hyundai-maskin ingår hela 4 års garanti eller 5.000 timmar. Takeuchis maskiner levereras med 3 års garanti eller 3.000 timmar. Det är bland de mest fördelaktiga garantiprogrammen på marknaden. Vid tecknande av serviceavtal finns det möjlighet till förlängning av garanti för både Hyundai och Takeuchi.

Använd formuläret nedan för att anmäla garantiärende.

EMS garantier

  • Garantitid för Hyundai-maskiner är 4 år eller 5.000 timmar, det som inträffar först, under förutsättning att du tecknar serviceavtal. För Hyundai-maskiner utan serviceavtal är garantitiden 2 år eller 3.000 timmar.
  • För Takeuchi-maskiner är garantitiden 3 år eller 3.000 timmar.
  • För tiltrotatorer från Rototilt och Engcon är garantitiden 2 år.
    För övrig utrustning från Rototilt och Engcon är garantitiden 1 år. 
  • För utrustning av märket EMS samt utrustningsmontering utförd av EMS är garantitiden 1 år.
  • Originalreservdelar 1 år
  • Batterier 6 månader
 

Garantin omfattar ej slitagedelar eller förbrukningsmaterial. Ersättning utgår ej för oljor, filter, batterier, glömdlampor, skoptänder, säkringar, bromsbelägg eller hydraulslangar äldre än 6 månader. I övrigt gäller Maskin 21 och Reparation 11.

Har du en importerad maskin med Europa-garanti som inte är äldre än 2 år? Kontakta oss så hjälper vi dig med din garanti.

Läs mer om serviceavtal.

Har du några frågor om garanti?