NYHETER
Vi odlar mustascher på våra redskap
2022-04-04

EMS stöttar Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

I samband med att vi lanserat ett eget redskapsprogram passar vi på att etablera ett samarbeta med Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Vi stöttar kampen genom att donera 100 kronor av intäkterna från varje sålt redskap under perioden 2 juni till och med november 2022.

Dessutom kommer vi under Svenska Maskinmässan att auktionera ut en skopa ur det nya redskapsprogrammet och hela behållningen kommer att gå till Mustaschkampen. Det handlar om en 400 liters planeringsskopa med S45-fäste. Skopan är dekorerad med en elegant blå mustasch.

Vårt nya redskapsprogram
Vårt nya redskapsprogram består av svensk-tillverkade kvalitetsredskap i Hardox/Borox stål med färganpassning till Takeuchi respektive Hyundai. I sortimentet finns just nu skopor och redskap anpassade för maskiner mellan 1–30 ton och redskaps-storlekarna S30–S80. Fler redskapstyper är på väg och inom kort kommer även gallerskopor att kunna erbjudas.

Mer information om vårt redskapsprogram hittar du här:
https://www.ems.se/nyheter/ems-lanserar-eget-redskapsprogram/

Svenska Maskinmässan
EMS ställer ut på Maskinmässan på Solvalla 2-4 juni med 2000 kvadratmeter ren maskinglädje. Vi finns i monter Ö:26 och visar alla våra nyheter från Hyundai och Takeuchi. Man kan även prova sin styrka i en av våra kraftmätningsmaskiner och varje hel timme bli underhållen av komiker-duon Ivan & Lacki.

Läs fler nyheter

Dela denna sida