HYUNDAI HL960A

19450 kg
168 kW
2,9-3,3 m3
Denna 19-tons hjullastare från Hyundai öppnar en värld av nya möjligheter tack vare imponerande styrka i kombination med noggrant valda tekniska lösningar som hjälper dig att arbeta mer effektivt och ekonomiskt. Hög tid att uppleva Hyundai-effekten!
Kontakta oss
Hämta broschyr
Ready to change your world

HL960A är ett exempel på en av våra hjullastare från Hyundai. Den nya A-serien grävmaskiner och hjullastare från Hyundai har gjort det möjligt att erbjuda ännu starkare och effektiva maskiner. Många nya och smarta lösningar som ökar din produktivitet, komfort och säkerhet. Den nya starka, bränsleeffektiva steg 5-motorn kommer från Cummins, som med ett innovativt integrerat efterbehandlingssystem minskar både utsläpp och underhållskrav. Maskinerna har förstärkt ramkonstruktion, rymlig förarhytt med enkla och intuitiva arbetskontroller, AAVM kameraövervakning och utmärkt sikt.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 19 450 kg
Skopstorlek 2,9 - 3,3 m³
Effekt 168 kW
Motor Cummins B6.7
Tipplast statisk rak maskin 14 300 kg
Brytkraft 16 670 kg
Bredd 2770 mm
Höjd 3580 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida