NYHETER
Sofie Borell är vår nya fältkoordinator
2022-03-04

Sofie är vår nya fältkoordinator. Förutom att koordinera mekanikernas scheman tar Sofie emot samtal från kunder som behöver service på sina entreprenadmaskiner. Med närmare tio mekaniker placerade runt Mälardalen, finns det stort behov av en god planering. Allt för att säkerställa att våra fältmekaniker kommer ut så snabbt som möjligt till kunden och att det blir så lite stilleståndstid som möjligt på maskinen.

Sofie kommer närmast från Zeppelin/Cat, där hon hade motsvarande uppgifter. Med fyra års erfarenhet av att prata med kunder och göra underlag för behovet av service av entreprenadmaskiner kommer hon att bidra till utvecklingen av ett ännu bättre serviceerbjudande från EMS.

Proaktiv maskinanalys

Sofie kommer också att hjälpa till att ytterligare förbättra vår proaktiva verksamhet att kontakta kunder utifrån den information vi får från maskinernas telematiksystem. Både Hyundai och Takeuchis maskiner är utrustade med fabriksmonterade system för maskinövervakning. Förutom all data kunden själv får tillgång till via webb eller mobilapp ger det möjlighet för din verkstad att se när maskinen behöver service eller annan åtgärd. Många av våra kunder väljer att teckna serviceavtal på sina maskiner och då ingår tjänsten att övervaka maskinen. Vi kallar detta för proaktiv maskinanalys. 

Läs mer om systemet för maskinövervakning

Fler nyheter från EMS

Dela denna sida