TAKEUCHI TB290-2

8400 kg
52 kW
0,245 m3
Takeuchi bandgrävare TB290-2 har en lång rad egenskaper som maximerar maskinens effektivitet och produktivitet. Lastkännande hydraulik i form av ett stängt centersystem ger TB290-2 enastående flerfunktionella egenskaper och förinställningarna för redskap gör maskinerna betydligt mer mångsidiga. Hytten på TB290-2 är rymlig och välutrustad. En stor färgdisplay håller föraren informerad om kritiska maskinfunktioner. Hjälpflödena kan justeras från förarstolen. Maskinen har hydraulisk bandspänning när högväxeln läggs i.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Tekniska specifikationer
Vikt 8 400 kg
Skopstorlek 400 liter
Effekt 51,6 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 4 200 mm
Bredd 2 200 mm
Höjd 2 560 mm
Bakre svängradie 1 650 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida