TAKEUCHI TB240

4070 kg
27 kW
0,12 m3
TB240 med sin enastående prestanda och mångsidighet är en av Takeuchis mest populära konventionella grävmaskiner med svängande bakdel. TB240 är byggd i stål och har låsbara servicepaneler, interiör med personbilskomfort och ett smidigt och kraftfullt hydraulsystem. TB240 har enastående brytkraft, räckvidd och lyftkapacitet för maximal produktivitet, vilket gör maskinen till ett utmärkt val för mycket krävande användningsområden.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB240 är en bandgrävare på 4 ton från Takeuchi

Låsbara och lättåtkomliga servicepaneler, bekväm hytt, automatisk tomgång, robust kylmodul och en stor, omslutande motvikt som skyddar motorkomponenterna mot skador.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 4 070 kg
Skopstorlek 200 liter
Effekt 26,7 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 3 450 mm
Bredd 1 740 mm
Höjd 2 540 mm
Bakre svängradie 1 365 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida