TAKEUCHI TB216

1790 kg
11 kW
0,038 m3
Takeuchi TB216 har en lång rad funktioner som underlättar arbetet. I standardutrustningen ingår en förbättrad multidisplay, ett körsystem med två hastigheter, pilotstyrda styrspakar, ett kylarsystem med hög kapacitet samt bekväm åtkomst till filter och servicepunkter. Perfekt för trånga utrymmen tack vare sina indragbara larvband. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Perfekt för trånga utrymmen

Takeuchi TB216 är vår näst minsta bandgrävare och har en arbetsvikt på 1865 kg. Den är perfekt för trånga utrymmen tack vare sin indragbara larvbandsram (980-1300).

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer.

Tekniska specifikationer
Vikt 1 790 kg
Skopstorlek 65 liter
Effekt 11,1 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 2 400 mm
Bredd 990 - 1 300 mm
Höjd 2 280 mm
Bakre svängradie 1 200 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida