TAKEUCHI TB210R

1150 kg
9 kW
0,022 m3
Takeuchi bandgrävare TB210R har många uppgraderingar för bättre komfort, effektivitet och servicebarhet jämfört med sin föregångare. För att förbättra precisionen i manövreringen och göra arbetet mindre tröttande har TB210R nu pilotstyrda styrspakar med god respons som är enklare att använda än tidigare. Perfekt för trånga utrymment tack vare sina indragbara larvband och hopfällbara ROPS-ram. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Takeuchi TB210R är liten och smidig med en oöverträffad hydraulik

Takeuchi TB210R är vår minsta bandgrävare med en arbetsvikt på 1150 kg. Den är perfekt för trånga utrymmen tack vare sin indragbara larvbandsram och hopfällbara ROPS-ram.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 1 150 kg
Skopstorlek 50 liter
Effekt 8,8 kW
Motor Kubota
Grävdjup 1 750 mm
Bredd 750 - 1 020 mm
Höjd 2 190 mm
Bakre svängradie 610 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida