HYUNDAI HX210AL

22150 kg
129 kW
0,8-1,34 m3
Bandgrävaren HX210AL ingår i Hyundais nya A-serie. En ny generation av entreprenadmaskiner som uppfyller de europeiska utsläppsnivåerna enligt Steg V. Dessutom har Hyundai strävat efter en kundnöjdhet på en helt ny nivå med maximal prestanda och produktivitet, högre säkerhet, mer komfort och bättre hantering av drifttiden.
Kontakta oss
Hämta broschyr
Bandgrävaren HX210AL ingår i Hyundais nya A-serie

HX210AL och HX210ANL är exempel på bandgrävare från Hyundai. A-serien har en robust steg5-motor från Cummins, som med ett innovativt integrerat efterbehandlingssystem minskar både utsläpp och underhållskrav. Den levererar all den kraft du behöver för att hantera krävande jobb, dessutom lågt underhåll och god bränsleekonomi. Fler modeller hittar du här: https://www.ems.se/Produkter/Hyundai

Tekniska specifikationer
Vikt 22 150 kg
Skopstorlek 1 050 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Grävdjup 7 610 mm
Bakre svängradie 2 850 mm
Bredd 2 990 mm
Höjd 3 210 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida