HYUNDAI HW160A

17100 kg
129 kW
0,69-1,05 m3
Hyundais nya hjulgrävare HW160A har en ny, kompakt design på baksidan och förbättrad styrbarhet. HW140A och HW160A är de nya ledarna för stora och små platser för schaktning, grävning, borrning, kapning, lyftning eller preparering av byggarbetsplatser. Ställ in siktet på högre effektivitet och enastående resultat. Tillsammans kan vi flytta berg!
Kontakta oss Utforska maskinen på den interaktiva sajten
Hyundai hjulgrävare HW160A broschyr
Hyundai hjulgrävare HW160A

En helt ny generation hjulgrävare från Hyundai lanseras nu. Med lastkännande hydraulik och variabel effektreglering kan maskinens prestanda anpassas till en rad olika behov och arbetsförhållanden. Den kompakta designen på motvikten ökar maskinens svängradie, vilket underlättar för föraren. Arbetsvikten är 17100 kg och motorn en Cummins B4.5 motor med en effekt på 173 hk.

"Korean som konkurrerar med toppskiktet", säger ME efter test av den nya hjulgrävaren HW160A.

"Riktigt go' känsla", säger Stefan, ägare och förare av en HW160A. Läs vad Stefan tycker om HW160A här

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 17 100 kg
Skopstorlek 800 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Grävdjup 5 160 mm
Bakre svängradie 2 240 mm
Bredd 2 500 mm
Höjd 2 530 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida