Jubileumskampanj - Takeuchi firar 40 år i Norden

Takeuchi har en lång historia på den nordiska marknaden. EMS var en av de första maskinimportörerna som vågade satsa på kompakta grävmaskiner i Norden, och vårt val föll direkt på Takeuchi, som för över 50 år sedan var först med att producera en runtomsvängande kompaktmaskin – TB1000.

Vårt framgångsrika samarbete med Takeuchi har gett oss förtroendet från våra kunder, som gång på gång väljer en Takeuchi.

Nu är det dags att fira vårt 40-årsjubileum tillsammans med er och erbjuda något speciellt:

Investera i en ny Takeuchi med 0% ränta de första 6 månaderna!

Detta är ditt tillfälle att göra en klok investering i en högkvalitativ Takeuchi-maskin och dra nytta av de första 6 månaderna utan någon räntekostnad. Missa inte detta unika tillfälle att äga en maskin som har bevisat sin överlägsenhet under 40 år på den nordiska marknaden.

Välkommen med din maskinförfrågan till forsaljning@ems.se

Fullständiga villkor

Gäller nya order på utvalda lagermaskiner under perioden 1/10–31/12 2023, med leverans under 2023. Gäller hos EMS och våra återförsäljare, lokala avvikelser kan förekomma.

  • Avbetalning med kontantinsats 20%
  • Löptid max 6 år
  • Ränterabatten motsvarar Stibor 1mån+2,25% den dagen avtalet startas. förändras ränta under avtalsperioden, betalas mellanskillnaden av avtalstagaren. Ränta kan aldrig understiga 0%
  • Ränta är Stibor 1mån+2,25%, fn 6,03%

Kontakta oss för köp av maskin och finanseringshjälp