Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Mäktiga maskiner och underhållning – EMS satsning inför Svenska Maskinmässan

EMS kliver in i rampljuset som premiumleverantör och tar stora steg inför 2024 års upplaga av Svenska Maskinmässan. Förbered er på en spektakulär monter med festligt tema – och rekordmånga maskiner!

En av mässans definitiva höjdpunkter kommer att vara EMS uppvisning av specialversioner av Hyundais hjulgrävare i ”Blue Edition” och bandgrävare i ”Black Edition”, samt ett brett utbud av Takeuchis kompaktgrävare.               

     Som besökare får du även möjlighet att testa olika maskiner, bland annat den exklusiva och helelektriska Takeuchi TB20e.

     – Den eldrivna maskinen är näst intill ljudlös, vilket underlättar arbeten i villaområden och stadsmiljö. Eftersom den heller inte ger ifrån sig några utsläpp kan den även arbeta i exempelvis tunnlar och inomhusmiljö, berättar Lennart Edling, vd för EMS.

Presentation av ny medarbetare
Förutom en imponerande uppställning maskiner, välkomnar EMS även sin nya säljare under mässan: Joachim Isaksson.

     Joachim kommer att öka tillgängligheten för kunderna i Stockholmsregionen, tillsammans med fältmekanikern Mikael Hagelberg.

     I vanlig ordning medverkar även säljare från alla anläggningar.

     – Stillestånd är byggplatsers största fiende. EMS säkerställer funktion med effektiv service och pålitliga maskiner, summerar Joachim Isaksson.

Fartfyllda dagar

Så bered dig på en energifylld maskinfest nä EMS välkomnar dig till Svenska Maskinmässan 2024! Underhållningen kommer bland annat bestå av DJ:n Jimmy Björklund – som när han inte svarvar vax arbetar som populär fältmekaniker hos EMS.

     – Vi vill att alla ska känna sig välkomna och sedda. Vi ser fram emot att visa rekordmånga maskiner och umgås med kunder under hela helgen, säger Linn Frostmats Broberg, marknadsansvarig på EMS, och tillägger:

                      – Och som vanligt kan man vänta sig en och annan överraskning i sann EMS-anda!

 

Våra nya säljare Jocke Isaksson