Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Kraftfulla maskiner med lång drifttid – Stockholms Maskinkonsult väljer elektriskt

Stockholms Maskinkonsult tar stora steg för framtidens byggbransch med Takeuchis banbrytande elmaskiner.

– Takeuchi TB20e visar prov på de många fördelarna som elektriska maskinerna från Takeuchi erbjuder. Elmaskiner är framtiden, säger Tomas Wetterlund, vd för Stockholms Maskinkonsult.

– Takeuchis maskiner har idag den kapacitet som krävs för att arbeta en hel arbetsdag. Laddningen sker enkelt över natten i ett 220V-uttag, fortsätter Tomas Wetterlund.

     En annan av de främsta egenskaperna är den tysta driften. Det gör inte bara arbetsplatsen mer behaglig för personalen, utan minskar även risken för att störa omgivningen.

     – Vi kan arbeta kring exempelvis sjukhusmiljöer utan att störa och det går att prata i normal samtalston på arbetsplatsen, vilket är lite ovant.

TB20e – multifunktionell och kraftfull

Den elektriska maskinen från Takeuchi är liten och kompakt med en imponerande mångsidighet. Den kan arbeta i varierande miljöer där dieselmaskiner är i behov av extra teknik, såsom utsug för avgaser vid inomhusarbete.

     EMS tillhandahåller även flera tillbehör som ökar arbetsförmågan.

     – I denna maskin får man hela paketet. Den har en snabb tiltrotator med grip och flera olika skopor. Den är dessutom stark, väldigt stabil och väl avvägd för sin storlek. Man behöver exempelvis inte beställa någon extra motvikt vid om man ska arbeta med en hammare. Maskinen är så pass stadig, säger Tomas Wetterlund.