EMSG Sverige

Vår Historia

Under 1980-talet lades grunden för vad som idag är EMS. Vi finns i Göteborg, Stockholm och Sundsvall (NTC). Trots en lång resa och en gedigen erfarenhet om 40 år i branschen har EMS-andan alltid varit densamma.

EMS är välkänt för sin familjära känsla mellan både medarbetare och kunder, vilket är en av flera anledningar till att många av våra anställda arbetat här sedan företaget grundades. Kunden står alltid i fokus och tack vare företagets långa erfarenhet i branschen har vi en stor förståelse för hur marknaden beter sig och hur en eventuell affär utformas på bästa sätt utifrån kundens önskemål.

Vår kompetenta personal besitter en gedigen kunskap gällande handel och service med entreprenadmaskiner. EMS är generalagent för och tillhandahåller de marknadsledande varumärkena Takeuchi (f.d Take-job), Hyundai och Daemo. Välrenommerade Takeuchi har funnits på marknaden i över 30 år, och år 2020 firar vi 15 års samarbete med Hyundai och Daemo, vilket vi är mycket stolta och glada för.

Hos EMS hittar du hjullastare, band- och hjulgrävare, hydraulhammare och demoleringsverktyg från ovan nämnda kända varumärken. Givetvis har vi även original reservdelar. Vi erhåller verkstad och erbjuder service i samtliga områden.

Den 1 mars 2018 utökade EMS sin verksamhet och blev stolta ägare till NTC i Sundsvall som varit en av företagets återförsäljare sedan början av 2000-talet. NTC grundades år 1989 och har främst varit återförsäljare för det välkända Ljungby Maskin och Lundbergs Redskapsbärare.

Vi är mycket stolta över möjligheten att dels få representera NTC men också möjliggöra för våra gemensamma kunder och maskinägare att få tillgång till våra varumärken Takeuchi, Hyundai och Daemo. NTCs grundare och tillika vår vän arbetar självklart fortfarande kvar i bolaget.

EMS lägger stor vikt vid våra värdeord ”Teamkänsla”, ”Engagemang” ”Kommunikation” och ”Utveckling”, och strävar alltid efter att kombinera vår långa erfarenhet och kunskap med ett modernt tänk för att ständigt följa med i utvecklingen.

Följ oss i sociala medier!