EMSG Sverige

EMS

Vi är företaget som sätter dig som kund främst och där vårt mål är att du får en så bra upplevelse som möjligt när du handlar hos oss. Här får du högsta kvalitet på både produkter och service.
 

Vår affärsidé är att erbjuda ett komplett program av grävmaskiner och hjullastare till företag inom entreprenadbranschen. Vi satsar enbart på produkter och tjänster av absolut toppkvalitet. Vårt mål är att alltid sätta höga krav när det gäller miljöpåverkan. Vi står för hög kvalitet och behovsanpassade produkter. För oss är det viktigt att kunden har en bra upplevelse över hela maskinens livslängd. Det gäller allt från reservdelar till service och reparation.

Vår personal har lång erfarenhet av handel och service med entreprenadmaskiner. Själva kärnan i verksamheten är det välkända och välrenommerade Takeuchi (f d Take-Job) med över 30 år på marknaden och Hyundai entreprenadmaskiner. Vi erbjuder även produkter från Daemo. Vårt mål är att du ska ha en bra helhetsupplevelsen av din maskin under hela dess livslängd, så självklart hittar du dina reservdelar samt kvalitativ och tillgänglig service och reparation hos oss. Välkommen!

 

EMS har kontor och verkstad i Stockholm, Göteborg och i Sundsvall samt ett stort antal lokala återförsäljare.

Stockholm
EMSG Sverige AB
Bergkällavägen 33
192 79 Sollentuna

Göteborg
EMSG Sverige AB
Vagnmakaregatan 3
415 72 Göteborg

Sundsvall
NTC AB
Lagbasvägen 3
857 53 Sundsvall

Följ oss i sociala medier!