EMSG Sverige

Ring oss, Reservdelar: 08 - 594 768 59

SERVICE & RESERVDELAR

RESERVDELAR I ORIGINAL

EMS har verkstäder och reservdelsdepåer i både Stockholm och Göteborg. Du kan även få hjälp på övriga platser i landet via våra återförsäljare.

För att kunna möta de krav som ställs på reservdelar till de komplexa och många gånger avancerade maskiner och samtidigt kunna vara prisvärda i alla aspekter, så erbjuder vi både original reservdelar och säkrade alternativa reservdelar. Reservdelar måste hålla hög kvalitet vad gäller prestanda, precision och funktionalitet. Alla reservdelar är tillverkade för att klara samma tuffa belastningar som maskinerna.

RESERVDELSPERSONAL

Personalen som arbetar med reservdelar på EMS är erfarna och har ett gediget kunnande om produkterna. När du vänder dig till oss för reservdelar kan du känna dig trygg i att du får den del du behöver och att vi alltid gör allt vi kan för att hjälpa dig. EMS arbetar ständigt för att kunna optimera vårt reservdelslager för att du snabbt ska kunna få den hjälp du behöver.

SNABBA LEVERANSER

Tack vare ett optimerat reservdelslager kan vi erbjuda snabba leveranser. Eftersom vi, förutom våra verkstäder och lager i Stockholm och Göteborg, har återförsäljare runtom i landet som kan erbjuda serviceverkstäder och reservdelar finns hjälpen alltid nära. Centrallagren hos våra leverantörer finns i Europa vilket innebär att vi kan ha reservdelen inom 24 timmar. Den korta leveranstiden garanterar dig ett kortare driftstopp på din maskin.

Reservdelsförfrågan

Följ oss i sociala medier!