EMSG Sverige

EMS GROUP

Vi är företaget som sätter dig som kund främst och där vårt mål är att du får en så bra upplevelse som möjligt när du handlar hos oss. Här får du högsta kvalitet på både produkter och service.
 

EMS Group är ett företag som har en given affärsidé där vi ska kunna erbjuda våra kunder ett komplett program av grävmaskiner och hjullastare till företag inom entreprenadbranschen. Vi satsar enbart på produkter och tjänster av absolut toppkvalitet. Vårt mål är att alltid sätta höga krav när det gäller miljöpåverkan. Vi står för hög kvalitet och behovsanpassade produkter. Är det inte viktigt för oss att kunden ska över hela maskinens livslängd en bra upplevelse med oss, i allt från reservdelar till service och reparation?

Företaget består av personal som har lång erfarenhet av handel och service med entreprenadmaskiner. Själva kärnan i vår verksamhet är det välkända och välrenommerade Takeuchi (Take-Job) som har över 30 år på marknaden och Hyundai entreprenadmaskiner. Men vi erbjuder också produkter från Daemo. Vi jobbar aktivt med att du ska ha en bra helhetsupplevelsen av din maskin under hela dess livslängd, så självklart hittar du dina reservdelar samt kvalitativ och tillgänglig service och reparation hos oss.

EMS Group har kontor och verkstad i både Stockholm, Göteborg och i Sundsvall, samt att vi har ett stort antal återförsäljare knutna till företaget.


​​​​​​​​​​​​​​Du finner våra lokaler och våra återförsäljare på följande adresser:

EMS

Stockholm
EMS Group AB
Bergkällavägen 33
192 79 Sollentuna

Göteborg
EMS Group AB
Vagnmakaregatan 3
415 72 Göteborg

Sundsvall
NTC
Lagbasvägen 3
857 53 Sundsvall

Återförsäljare

Agripro
Örebro

Telefon: 019-30 86 80

http://www.agripro.se/net

Kalmar Truck & Maskin

Kalmar

Telefon:048010102

http://truckomaskinkalmar.com/ 

Orsa Maskin

Orsa

Telefon: 0250-43220

http://www.orsamaskin.se/

Lögenäs Maskin AB

Ringarum

Telefon: 070-328 71 36

https://www.logenasmaskin.se/

MegaMaskin i Landskrona AB

Landskrona

Telefon: 070-570 40 16  

http://megamaskin.com/

Mariestad Maskin & Energi AB

Telefon: 0501-650 90

Följ oss i sociala medier!