Reservdelar

EMS har reservdelsdepåer i Stockholm och Göteborg. På övriga platser går det via våra återförsäljare.

ALLTID ORIGINALRESERVDELAR

Dagens komplexa och avancerade maskiner ställer stora krav på reservdelar, gällande precision, prestanda och funktionalitet. Vi på EMS tillhandahåller endast ORIGINAL reservdelar från våra leverantörer, då de är konstruerade för att klara av de belastningar som maskinerna utsätts för i olika miljöer.

 

EMS RESERVDELSPERSONAL

Vi som arbetar med reservdelar på EMS, har ett mycket stort och långvarigt kunnande om våra produkter. Vi arbetar dessutom kontinuerligt med att förfina vår logistik, så att vi kan optimera vårt reservdelslager. Vårt stora intresse för våra produkter, ger dig som kund, ett tryggt ägande, då Du vet att vi gör allt för att hjälpa dig.

 

SNABBA RESERVDELSLEVERANSER

EMS reservdelar har ett mycket stort antal reservdelar i lager, för att snabbt kunna leverera till dig. Det innebär för dig som kund, att maskinen snabbt kommer i produktion igen, om olyckan skulle vara framme.Naturligtvis kan Du som kund, ställa stora krav på leverans av reservdelar, var helst i landet Du än befinner dig. Vi på EMS reservdelar har naturligtvis ett riksomfattande nätverk av återförsäljare och serviceverkstäder, som hjälper till med snabba leveranser.Då våra leverantörer har sina centrallager i Europa, kan vi få reservdelar till Sverige inom 24 timmar, vilket gör att vi på EMS reservdelar kan minimera driftstoppet på din maskin.

Kontakta oss:
Stockholm:
08-594 769 59
Göteborg:
031-340 99 63