SERVICE

VARFÖR ÄR SERVICE SÅ VIKTIGT?

Dagens maskiner kännetecknas av avancerad teknologi och komplicerade designlösningar. Anledningen till detta är att de skall uppfylla de allt hårdare miljökraven. Krav som både gäller vår planet och förarens miljö. Detta tillsammans med kundens ökade krav på kapacitet och prestanda gör att tekniken blir mer komplex. Kraven på rätt underhåll och att maskinen är justerad på bästa sätt är av största möjliga vikt. När du väljer en maskin från EMS så kan du vara säker på att du får en tillförlitlig maskin av mycket hög kvalitet, och med minimal miljöpåverkan. Vår målsättning är ju att ditt maskinägande ska vara så enkelt och bekymmerslöst som möjligt, självklart med maximal lönsamhet och minimala driftstop.
 
TILLGÄNGLIGHET DÄR DU BEFINNER DIG
Det är vi inom EMS Service som vet vad som är bäst för just din maskin. Vi har ett riksomfattande nätverk av verkstäder med ett 80-tal erfarna servicetekniker. Det finns både verkstadsmekaniker och fältservicetekniker med välutrustade bilar inom serviceorganisationen, så vi kan verkligen täcka upp just dina behov varhelst du vill.
 
DU HITTAR KOMPETENSEN HOS OSS
Genom vår stora erfarenhet av maskiner på fältet och genom kunskap om våra produkter, kan vi ge betydande kundfördelar i form av kortare driftstop och högre produktivitet. För sofistikerad felsökning så har vi ett Tekniskt Center med specialutbildade produktspecialister som hjälper till vid mer avancerade felsökningar och som fortlöpande utbildar serviceorganisationen. Dessa utbildningar sker dels i Sverige men även utomlands hos respektive leverantör.
Produktspecialisterna är vår vitala länk mellan mekaniker och våra leverantörer. 
 
Genom ett samarbete med oljeanalysföretagen Invicta och Panolin så kan vi säkerställa att oljorna i din maskin bibehåller den ISO certifierade renhet och kvalitet som maskinen kräver.
 
TEAM EMS FÖR ETT LYCKAT SAMARBETE
Förutom alla dessa fördelar så erbjuder EMS en familjär känsla, skapat av ett starkt teamwork och god kamratskap, så att du kan vara säker på att få den service som motsvarar och överträffar dina behov. Vi kan lova att vår service inte slutar vid försäljningen, undertecknandet av köpeavtalet och handslaget efteråt är inte slutet på en affär, det är bara början på ett lysande partnerskap!
 
Välkomna till EMS Group!

Logga in på Trackunit Pro:

Verkstad Stockholm

Mikael Söderström

Verkstadschef

08-594 769 58

m.soderstrom@ems.se
Fältservice Stockholm

Jarkko Weckman

Fältserviceansvarig Stockholm

08-594 769 57

j.weckman@ems.se
Fält/verkstad Göteborg
031-340 99 62