Lediga tjänster

EMSG Sverige AB är generalagent för entreprenadmaskiner från Hyundai och Take-Job, dumprar från Bergmann och demoleringsverktyg från Daemo.

 • Utrustningstekniker

  På grund av en kraftigt ökad orderingång söker vi nu utrustningstekniker till vår anläggning i Göteborg.
  Ditt arbete kommer i huvudsak bestå av montering gällande nyutrustning på grävmaskiner, hjulastare och dumpers efter kunds önskemål.
  Med detta innebär att man är noggrann och att man följer givna direktiv samt kunna läsa och följa tekniska beskrivningar/instruktioner på engelska/svenska.
  Meriterande är om du har tidigare kunskap inom hydraulik och fordonsel.
  Du skall ha grundläggande kunskaper inom data och engelska samt b-körkort Att kunna hantera högt tempo, vara självgående, ordningssam, flexibel och ha stort kundfokus, då hög kvalitet är något vi värdesätter.
  Du kommer ställas inför nya utmaningar och fortlöpande utbildningar på våra produkter då vi ständigt utvecklas.

  Ansökningar skickas till J.Gustavsson@ems.se
  Eller lämnas på vår anläggning i Göteborg, Vagnmakareg. 3
 • Verkstadsreparatör

  Att i verkstad utföra kvalificerad felsökning och reparationer inom områdena hydraulik, elektronik och mekanik på entreprenadmaskiner i vårt segment. (Ex: grävmaskiner, hjullastare och dumprar). Ta emot muntliga och skriftliga arbetsordrar samt rapportera utförda felsökningar och reparationer. Läsa och följa tekniska beskrivningar/instruktioner på svenska och engelska. Utföra svetsarbeten i samband med reparation. Utföra service och underhållsarbeten på maskiner. Använda dator vid felsökning och rapportering samt använda nödvändig diagnostikutrustning. Utföra nymontage av tilläggsutrustning enligt gällande instruktioner. Tjänsten innebär att man är noggrann och att man följer givna direktiv.

  Arbetet kräver att man kan utföra jobben självständigt och att man tar egna initiativ.

  Minst 2 års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter

  Utbildningskrav:

  - Grundskola.
  - Engelska på grundskolenivå
  - Heta Arbeten
  - Grundläggande datakunskaper
  - Körkort klass B

  Anställningsform: Heltid